SMASH! - Vratimo tenis u Pregradu!

Sportska zajednica grada Pregrade u suradnji s Teniskim klubom Pregrada prikuplja sredstva za uređenje teniskih terena kako bi obogatio sportsko- rekreacijsku i turističku ponudu Grada.
SMASH! - Vratimo tenis u Pregradu!
SMASH! - Vratimo tenis u Pregradu!

Sportska zajednica grada Pregrade u suradnji s Teniskim klubom Pregrada prikuplja sredstva za uređenje teniskih terena kako bi obogatio sportsko- rekreacijsku i turističku ponudu Grada.

Teniski klub Pregrada
Sakupljeno 1,000.00 KN od 3 podržavaoca
  • 0%

0 % od 425,000.00 KN

Zašto smo pokrenuli ovu kampanju?

Sportska zajednica grada Pregrade, Grad Pregrada i Teniski klub Pregrada zajedno kreću u CROWDFUNDING kampanju pod nazivom „SMASH-Vratimo tenis u Pregradu!“, kojom se žele prikupiti financijska sredstva za izgradnju i uređenje teniskih terena na području grada.

Sa željom da Pregrada ponovno zauzme zasluženo mjesto na teniskim ljestvicama, Teniski klub Pregrada ove godine pokrenuo je inicijativu za ponovnim oživljavanjem ovog sporta na području grada izgradnjom i uređenjem novih teniskih terena, a kako bi svojim članovima i članicama ponudili tenis kakav se u ovom gradu nekada igrao.

Što očekujemo od vas?

Kako bi realizirali projekt izgradnje teniskih terena potrebna nam je pomoć svakoga od vas. Simboličnom donacijom možete učiniti puno za podizanje sportsko- rekreacijske ponude našeg grada, sudjelovati u stvaranju kvalitetnog sportskog sadržaja za sadašnje i buduće generacije.

Zašto baš tenis?

Povijest tenisa u našem gradu seže u 1992. godinu kada je sa svojim radom započeo Teniski klub Pregrada. Prvu tenisku školsku godinu igralo je nekoliko tenisača, a mnogi od njih odlazili su na brojne turnire na županijskoj te na nacionalnoj razini. Najzaslužniji za izgradnju tadašnjih teniskih terena bio je Davorin Šutina, istaknuti građanin Pregrade, zaslužan za mnoge projekte koji se i danas ostvaruju na području grada.

Klub ima više od 50 članova i članica svih uzrasta, no bez kvalitetnih terena Pregrada ne može ponuditi tenis kakav se u ovom gradu nekada igrao.

Tenis je kompleksan sport koji razvija motoričke i koordinacijske vještine djeteta. Razvija se brzina, agilnost, eksplozivnost i izdržljivost. Sve one povoljno djeluju na zdravlje djeteta, a kasnije su korisne i za bavljenje bilo kojim drugim sportom.

Teniski klubovi nude djetetu mjesto gdje će se osjećati samostalno, upoznati prijatelje i zdravo provoditi vrijeme. Odličan je ovo sport  i za „team building“.

Izgradnjom i opremanjem teniskih terena u Pregradi ne dobivaju samo djeca već i odrasli, svi zaljubljenici u rekreativno bavljenje ovim sportom na čitavom području Krapinsko – zagorske županije, ali i šire.

Imamo priliku vratiti u život nešto što je godinama bilo zapostavljeno te time doprinijeti razvoju sportsko- rekreacijske  i turističke ponude Grada.

Budite dio razvoja Grada Pregrade!

Mario Zagvozda
Leo Zagvozda
lana Zagvozda

Digitalna zahvalnica 100.00 kn

Primit ćete na dar digitalnu zahvalnicu za Vašu donaciju.

Doniraj 100.00 KN

Tiskana zahvalnica 200.00 kn

Primit ćete na dar digitalnu i tiskanu zahvalnicu za Vašu donaciju.

Doniraj 200.00 KN

Vaše ime na trajnoj ploči s listom donatora 1,000.00 kn

Primit ćete na dar digitalnu i tiskanu zahvalnicu, a Vaše ime će biti ovjekovječeno na trajnoj ploči s listom donatora u sklopu izgrađenog teniskog centra.

Doniraj 1,000.00 KN

Svečani gost na prijemu za donatore 5,000.00 kn

Primit ćete na dar digitalnu i tiskanu zahvalnicu, a Vaše ime će biti ovjekovječeno na trajnoj ploči s listom donatora u sklopu izgrađenog teniskog centra. Bit ćete i svečani gost na prijemu za donatore koji će organizirati Grad po završetku inicijative.

Doniraj 5,000.00 KN